Beste Big Family,

Allereerst hopen wij van BigGym dat het in deze moeilijke tijd vooral goed gaat met jullie zelf, je familie en vrienden. Het is een bizarre situatie waar we op dit moment allemaal in leven en de consequenties van het coronavirus zijn voor iedereen groot, ook voor BigGym. Zo hebben wij de afgelopen weken ontzettend veel positieve en meelevende berichten gekregen van jullie als leden. Daar zijn we jullie enorm dankbaar voor. Het geeft ons nog meer energie om hier samen sterker uit te gaan komen en vooral verder te gaan met waar we al druk mee bezig waren!

We vinden het super vervelend dat jullie op dit moment niet in onze gym’s kunnen sporten en hopen natuurlijk dat we jullie zo snel mogelijk weer kunnen verwelkomen. Omdat jullie onze gym’s niet kunnen bezoeken, willen we jullie opnieuw met alle liefde compenseren.

 

Vorige week hebben wij via onze website en social-mediakanalen bekend gemaakt dat jullie volledige bedrag tot 6 april 2020 in z’n geheel wordt teruggestort op jullie ledenpas. Plus nog vele extra diensten.

Helaas heeft de overheid ons vanavond opgelegd dat we nog tot en met 28 april 2020 gesloten moeten blijven. Om deze reden willen wij jullie nu zelf de compensatie tot en met 28 april 2020 laten kiezen waar jullie je het beste bij voelen!

Kies nu zelf jouw compensatie tot en met 28 april 2020

Welke optie je hieronder ook kiest, je hebt altijd toegang tot onze nieuwe online groepslessen via onze BigGym website: www.biggym.nl of Instagram account @biggymnl

BIG COMPENSATIE 😍

Het volledige bedrag van de verplichte sluiting tot en met 28 april 2020 stort BigGym in z’n geheel terug als tegoed op mijn ledenpas bij de heropening en ik mag 4 weken lang gratis:

1. een willekeurig trainingsmaatje meenemen.
2. gebruik maken van de zonnecabines en massagestoelen.
3. gebruik maken van alle 50 groepslessen per week.

Dit alles ter waarde van gemiddeld: € 140,-

SAMEN DELEN 🙏

De helft van het bedrag dat ik betaald heb voor de periode tot en met 28 april 2020, wordt verrekend met mijn contributie. Verrekening vindt plaats vanaf het moment dat de gym’s weer open zijn en ik mijn abonnement op een normale manier kan voortzetten. Als het bedrag wordt verspreid over 6 periodes dan ben ik meer dan tevreden.

LOVE FOR THE BIG FAMILY ❤️

In deze lastige tijd steun ik graag BigGym en al haar medewerkers. Hiermee kies ik ervoor om tot en met 28 april geen compensatie te ontvangen. Met deze optie steun ik de Big Family en blijf ik mijn fitnessclub voor 100% steunen. Dankjewel namens ons allemaal…

Wij hopen dat je je in één van de bovenstaande keuzes kunt vinden. Namens de hele Big Family willen wij je enorm bedanken voor jouw coulance, loyaliteit en empathie. Het is onze absolute wens om hier samen met jou als trouw lid sterker uit te komen.

 

SAMEN STAAN WE STERK

Powered by:

LID WORDEN
X