Dit is het zomerrooster juli & augustus 2018. Alleen voor BigGym Wormerveer is er een ander zomerrooster van toepassing.

* Aan deze groepslessen kan je gratis deelnemen
De groepslessen worden in de volgende zalen gegeven:
1: Spinningzaal     2: Groepsleszaal     3: BigCross Area     4: Buikspiermat

Zumba kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Salsa, Merenque, Samba, Reggaeton en Hip Hop kan je allemaal tegenkomen. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen. Let’s have a party!

Met spinning onder leiding van een echte instructeur en een mega groot bioscoopscherm, waan jij jezelf in de echte wereld van natuur! Het is dé calorieën killer en dé manier om conditie op te bouwen. Door de variabele weerstand is de les voor iedereen toegankelijk!

Maak kennis met de originele barbell class. Je doet fitnessoefeningen op motiverende muziek onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur. Dit is de ideale workout voor spierversterking, afslanken en het behoud van spiermassa. Simpel, veilig en effectief!

BigCross is een trainingsprogramma, waarmee getraind wordt in groepsverband. Het circuit wordt vooraf klaar gezet door de fitness instructeur, waarna de uitleg van de oefeningen volgt. Deze oefeningen variëren van sleeën met gewichten tot de muscle up, waarbij hoge intensiteit en veel herhalingen centraal staan. Het gehele lichaam komt aan bod! Een BigCross training duurt gemiddeld 45 minuten.

Boxing staat voor positieve energie en veel plezier. In plaats van je stress en zorgen af te reageren op je omgeving, doe je dat op de bokszak. En wel door trappende en slaande bewegingen te maken tegen de bokszak op lekkere opzwepende muziek. Bij BigGym werk je nooit met een sparringpartner! Steeds meer vrouwen en mannen ontdekken het plezier van onze Boxing! Do it now!

* Bokshandschoenen dient men zelf mee te nemen.

Droom jij ook van mooie billen? Dan wordt het hoog tijd dat je mee gaat doen met onze Booty groepsles. Op swingende muziek en onder begeleiding van een instructeur focus jij je een uur lang op je billen en benen. Intensief, maar super leuk. Zo heb je binnen de kortste keren een booty om jaloers op te zijn!

Inspannend voor het gehele lichaam en ontspannend voor de geest via deze Yoga les. Word sterker en leniger en kom stressvrij, met nieuwe energie de les weer uit! Deze groepsles is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Verwacht bij BigGym tijdens deze explosieve, zeer gevarieerde les, snelle krachtoefeningen en krachtige snelheidsoefeningen! Een echte indoor BootCamp killer met veel materialen en waar je met elkaar traint onder leiding van een echte Marine instructor!

Train en behoud je buikspieren met de groepsles sixpack. Binnen een kwartier zal jij je eigen grenzen opzoeken en daarboven! Door middel van intensieve en originele oefeningen onder leiding van een instructeur  wordt buikspieren kweken wel heel makkelijk!

Boxing Kids is een sportief uurtje voor kinderen van 7 t/m 13 jaar. Hier kunnen kinderen zich uitleven op de bokszak. Onder leiding van een instructeur worden er diverse sportieve activiteiten gedaan en kunnen ze hun energie kwijt tijdens een uur lang sportief bezig zijn.

* Boxing Kids is voor kinderen vanaf 7 t/m 13 jaar.
* Het groepslesrooster is in alle vestigingen hetzelfde m.u.v. Heemskerk en Zaandam (Ds. M. L. Kingweg).
* Bokshandschoenen dient men zelf mee te nemen.

Powered by:

LID WORDEN