BigTransformation – Demelza Bruijn

mei 25, 2018

Demelza Bruijn is 35 jaar, komt uit Zaandam en sport bij BigGym Zaandam Hof van Zaenden. Drie jaar geleden begon haar fitness journey en wat zij sindsdien heeft bereikt is heel knap.

Hoe ik verslaafd raakte aan fitness

Fitness? Dat is toch voor bodybuilders? Ik deed voornamelijk aan volleybal en fitness leek mij helemaal niks. Nadat ik mijn relatie had beëindigd, werd het tijd dat ik mijzelf op de eerste plaats ging zetten. Ik wilde wat kilo’s kwijt. Daarom ben ik gezonder gaan eten en startte ik met een trainingsschema dat ik thuis kon uitvoeren. Na een aantal maanden gaven de thuis trainingen geen voldoening meer. Ik besloot met vriendinnen naar BigGym te gaan en ben uiteindelijk “verslaafd” geraakt aan fitnessen.

Sporten bij BigGym

Het sporten met vriendinnen geeft mij motivatie om door te gaan met fitnessen. In het begin was ik de grootste fan van de bokslessen bij BigGym. Nu combineer ik de bokslessen met krachttraining. Dit is voor mij de perfecte combinatie.

Buiten het volleybalseizoen ben ik zeker vier keer in de week in de gym te vinden. Ik houd dan een splitschema aan: 1 dag legs, 1 dag upperbody, 1 dag fullbody met rug en buik en 1 dag cardio. Hoe mijn ontbijt eruit ziet voor zo’n training? Ik maak een zelfgemaakte fruit smoothie met proteïne. Heerlijk en zeker een aanrader!

Enorm trots

Door al het sporten ben ik in drie jaar 14 kilo afgevallen. Ik weeg nu 65 kilo en ben enorm trots! Ik voel me nu een stuk gezonder en doe veel meer leuke dingen met vrienden en mijn nieuwe vriend en zijn kinderen.

Wat ik aan iedereen wil meegeven is dat je lekker veel moet blijven sporten. Het liefst met gymbuddies, want dat is namelijk goed voor body en mind. Let naast het sporten ook op je voeding. Je kan sporten zoveel je wilt, maar zolang je ongezond eet haal je nooit je doelen in de gym.

Wil je Demelza blijven volgen in haar fitness journey, volg haar dan op Instagram!

Related Post