BIGGYM IS ZEER VOORDELIG, IS HET DAARDOOR NIET ERG DRUK?

Nee, wij hanteren ruime openingstijden, dus de drukte wordt verspreid. Daarnaast bieden wij verschillende abonnementen aan en heeft elke vestiging voldoende toestellen, zo hoef je nooit te wachten.

IK BEN MIJN LEDENPAS VERLOREN. WAT NU?

Je kunt een nieuwe ledenpas aanschaffen aan de balie. De kosten hiervan zijn €3,50.

WAAR VIND IK DE VOORWAARDEN VAN EEN ACTIE EN/OF AANBIEDING?

De voorwaarden van een actie en/of speciale aanbieding kun je altijd opvragen in een van onze BigGym vestigingen of via onze klantenservice.

VANAF WELKE LEEFTIJD KAN IK EEN ABONNEMENT AFSLUITEN?

Ben jij jonger dan 18 jaar, dan hebben wij goedkeuring nodig van een ouder of voogd. Van 5 tot 12 jaar hebben wij een Boxing Kids abonnement voor je. Vanaf 12 jaar mag je zelfstandig bij ons komen sporten.

VANAF WELKE LEEFTIJD KAN IK SPORTEN BIJ BIGGYM?

Van 5 tot 12 jaar mag je Boxing Kids groepslessen volgen. Ben je tussen de 12 jaar en 18 jaar oud, dan mag je zelfstandig bij ons komen sporten, mits je toestemming hebt van een ouder of voogd.

KAN IK EEN ABONNEMENT AFSLUITEN VOOR EEN PERIODE KORTER DAN 1 OF 2 JAAR?

Jazeker, wij zijn heel flexibel. Het is namelijk ook mogelijk om een 4 wekelijks abonnement af te sluiten bij BigGym.

KAN IK MIJN ABONNEMENT OOK UPGRADEN?

Ja, natuurlijk. Tussentijds verhogen van het abonnement is altijd mogelijk. De nieuwe startdatum zal dan het begin van de eerstvolgende contributieperiode zijn. Ga naar de balie van één van onze vestigingen en vraag naar de mogelijkheden.

KAN IK MIJN ABONNEMENT OOK DOWNGRADEN?

Nee, helaas is downgraden niet mogelijk. Zodra je 1, 2-jarig abonnement afloopt, kun je elk ander abonnement afsluiten.

WORDT MIJN ABONNEMENT AUTOMATISCH VERLENGD?

Na afloop van je 1, 2-jarig abonnement wordt het abonnement automatisch omgezet naar een 4 wekelijks abonnement. Wil je een nieuw abonnement afsluiten? Vul dan een omzettingsformulier in aan de balie in één van onze vestigingen.

WAT IS EEN SAMEN ABONNEMENT?

Samen sporten is natuurlijk veel leuker dan alleen. Daarom kun je bij BigGym een Samen abonnement afnemen. Zo kun je onbeperkt samen bij BigGym komen sporten en ben je ook nog eens voordeliger uit! Er zitten alleen wel voorwaarden verbonden aan het Samen abonnement:

– Er kunnen maximaal 2 personen worden ingeschreven onder één Samen abonnement.
– Beide personen dienen woonachtig te zijn op één en hetzelfde adres. Dit moet aangetoond worden met een geldig poststuk (Belastingdienst, Bankafschrift, Verzekering).
– Beide leden dienen los van elkaar een BigGym-pasje aan te schaffen. De kosten van een BigGym-pasje zijn €3,50 per stuk.

MAG JE TEGELIJKERTIJD SPORTEN MET EEN SAMEN ABONNEMENT?

Wanneer je samen het Samen abonnement van BigGym hebt afgesloten mag je ten alle tijden samen, tegelijkertijd, komen sporten! Want samen sporten is toch veel leuker dan alleen?!

IS ER BIJ BIGGYM OOK PROFESSIONELE BEGELEIDING AANWEZIG?

Ja, in al onze vestigingen zijn er altijd professionele Fitness instructeurs aanwezig die je geheel gratis kunnen begeleiden.

HEBBEN JULLIE OOK TRAININGSSCHEMA'S?

Ja zeker! In al onze vestigingen zijn gratis trainingsschema’s beschikbaar. Ook kun je samen met een Fitness instructeur het schema uitkiezen dat het beste bij je past.

IK HEB NOG NOOIT GESPORT IN EEN FITNESS CLUB, IS DAT EEN PROBLEEM?

Nee, dat is geen enkel probleem. Iedereen is van harte welkom bij BigGym, zowel beginners als gevorderden. We hebben zeer gebruiksvriendelijke apparaten van het topmerk Matrix. Ook staan onze Fitness instructeurs altijd voor je klaar om je persoonlijk te begeleiden en je vragen te beantwoorden.

REKENT BIGGYM ADMINISTRATIEKOSTEN?

Nee, normaal gesproken niet. Maar wanneer je de contributie niet of niet tijdig aan BigGym hebt voldaan, zijn wij genoodzaakt €5,- administratiekosten per mislukte incasso en/of terugboeking in rekening te brengen.

IK HEB EEN OPENSTAAND BEDRAG, OVER WELKE PERIODE GAAT HET?

Als wij niet konden incasseren, ontvang je een e-mail met iDeal betaallink van ons met betrekking tot het openstaand bedrag. Onderaan de e-mail kun je precies zien over welke periode het openstaand bedrag gaat.

WAAROM IS HET EERSTE DEEL VAN DE CONTRIBUTIE NIET GEINCASSEERD?

Doordat BigGym één keer per 4 weken incasseert, kunnen wij geen aangepaste incasso inplannen. Daarom dien je het eerste deel van de contributie per pin of contant te voldoen bij ons in de vestiging.

WANNEER INCASSEERT BIGGYM DE MAANDELIJKSE CONTRIBUTIE?

BigGym incasseert altijd tussen de 20ste dag en het einde van de maand de contributie voor de volgende maand.

Je kunt ons telefonisch bereiken op:
0900 – 999 2444 (Gebruikelijke belkosten)
9.00 – 12.00 uur (Ma t/m Vr)

Of neem contact met ons op via ons contactformulier

KAN IK BIJ BIGGYM DOUCHEN NA HET SPORTEN?

Ja, bij elke vestiging kun je tegen betaling van € 0,50 vijf minuten gebruik maken van onze douches.

KAN IK IETS DRINKEN BIJ DE BIGGYM VESTIGINGEN?

Ja, bij alle vestigingen is een gezellige bar/lounge aanwezig waar je alle soorten koffie, thee en sportdranken kunt bestellen om even lekker bij te kletsen of om uit te rusten en van je drankje te genieten.

ZIJN ER LOCKERS AANWEZIG IN DE BIGGYM VESTIGINGEN?

Bij alle vestigingen zijn gratis lockers aanwezig. De kosten van een BigGym cijferslotje zijn eenmalig €8,00. Het gebruik van een eigen slotje is niet toegestaan.

KAN IK BIJ BIGGYM OOK ONDER DE ZONNEBANK?

Jazeker. Een losse sessie van 12 minuten zonnebanken kost € 6,50. Heb je een abonnement afgesloten na 6-1-2020, dan zit gratis zonnebanken inbegrepen.

KAN IK BIJ BIGGYM OOK GROEPSLESSEN VOLGEN?

Ja, BigGym biedt naast Cardio & Fitness veel leuke groepslessen met een instructeur aan. Klik hier voor het groepslesrooster van jouw vestiging!

IS HET MOGELIJK OM EEN PLEKJE VOOR EEN GROEPSLES TE RESERVEREN?

Nee, reserveren is niet mogelijk. Een half uur voor aanvang van de groepsles die je wilt volgen kun je een entree bewijs halen bij de balie van de vestiging.

KAN IK EEN PROEFLES VOLGEN BIJ EEN VAN JULLIE GROEPSLESSEN?

Ja, dit is mogelijk. Een proefles kost € 6,50. Je kunt dan geheel vrijblijvend deelnemen aan een van onze groepslessen.

Groepslessen
WAT MOET IK DOEN BIJ EEN KLACHT?

Ben je lid en ergens ontevreden over? Vul dan ons contactformulier volledig in. Door je NAW gegevens in te vullen en een volledige omschrijving van je klacht te geven, kunnen wij je zo snel mogelijk helpen. Wij doen er alles aan om zorg te dragen voor een snelle en goede afhandeling van de toegezonden klacht.

Per 23-12-2019 heeft BigGym inflatiecorrectie toegepast! Klik hier en bekijk onze nieuwe tarieven.

De abonnementsprijzen zijn aangepast aan de BTW verhoging en/of inflatie stijging. Voor huidige leden betekent dat de prijsstijging door BTW en/of inflatie terug te zien zal zijn in hun maandelijkse abonnementskosten. Omdat deze prijsstijging direct voortvloeit uit de wet kunnen deze onmiddellijk worden doorgevoerd ongeacht de hoogte (bij inflatiecorrectie max. 5%) en geven geen recht op ontbinding van het abonnement. Dit is ook terug te vinden in onze Algemene Voorwaarden.

IK WIL GRAAG LID WORDEN, HOE DOE IK DAT?

Je kunt je via onderstaande button snel en eenvoudig inschrijven of aan de balie van jouw favoriete BigGym vestiging. Direct na inschrijving kun je starten met sporten, dus neem je sportkleding en handdoek mee!

IK WIL EEN RONDLEIDING, KAN DAT?

Ja, dat is mogelijk. Onze medewerkers leiden je graag rond in één van de vestigingen. Zo kun je zelf ervaren hoe de sfeer bij ons is, hoe onze club er van binnen uitziet en welke faciliteiten er zijn. Je hoeft geen afspraak te maken, dus ga ervoor!

KAN IK METEEN SPORTEN ALS IK ME HEB INGESCHREVEN?

Jazeker. Of je je nu online hebt ingeschreven of bij de balie van een van onze vestigingen, je kunt meteen aan de slag. Je ledenpas ligt bij je eerstvolgende bezoek klaar bij de balie. De kosten voor de ledenpas bedragen eenmalig € 3,50.

KAN IK MET MIJN BIGGYM PASJE IN ALLE BIGGYM VESTIGINGEN SPORTEN?

Ja dat kan! Nadat je lid bent geworden kun je in elke BigGym vestiging sporten. Heerlijk toch!

KAN IK EEN PROEFLES VOOR CARDIO & FITNESS OF EEN GROEPSLES VOLGEN?

Ja, dit is mogelijk. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Je kunt gewoon langskomen in één van onze vestigingen en je aanmelden bij de balie. Onze medewerkers helpen en informeren je graag over alle mogelijkheden. Een proefles kost € 6,50.

WANNEER ZIJN DE BIGGYM VESTIGINGEN OPEN?
OPENINGSTIJDEN
Maandag07.00 – 23.00 uur
Dinsdag07.00 – 23.00 uur
Woensdag07.00 – 23.00 uur
Donderdag07.00 – 23.00 uur
Vrijdag07.00 – 23.00 uur
Zaterdag08.30 – 17.00 uur
Zondag08.30 – 17.00 uur
AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN
1e PaasdagGesloten
2e Paasdag08.30 – 17.00 uur
KoningsdagGesloten
Hemelvaartsdag08.30 – 17.00 uur
1e PinksterdagGesloten
2e Pinksterdag08.30 – 17.00 uur
Kerstavondtot 17.00 uur
1e KerstdagGesloten
2e Kerstdag08.30 – 17.00 uur
Oudjaarsavondtot 17.00 uur
NieuwjaarsdagGesloten
IK HEB EEN DALUREN ABONNEMENT, WANNEER MAG IK SPORTEN?

Met een daluren abonnement kan je van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 17.00 uur én tijdens het gehele weekend onbeperkt sporten.

HOE KAN IK MIJN ABONNEMENT OPZEGGEN?

Jammer dat je erover denkt om bij ons weg te gaan. Het opzeggen van een abonnement kan op dezelfde manier als dat je lid bent geworden.

Ben je in een van onze vestigingen ingeschreven? Vul dan in de vestiging waar je bent ingeschreven een uitschrijfformulier in. Heb je jezelf online ingeschreven? Dan kun je je via het online uitschrijfformulier uitschrijven.

Je opzegtermijn is tenminste één volledige maand tenzij je een 1- of 2-jarig abonnement hebt (deze zal je natuurlijk wel uit moeten dienen) en gaat in na ontvangst van je uitschrijfformulier. Let wel op! Als je nog bedragen hebt openstaan bij BigGym, zal je deze eerst moeten voldoen voordat je je kunt uitschrijven.

KAN IK OOK TELEFONISCH, MONDELING OF PER MAIL OPZEGGEN?

Opzeggen kan alleen op dezelfde manier als dat je je hebt ingeschreven, dus via een uitschrijfformulier op de vestiging of online.

Opzeggingen via de telefoon, mondeling of per e-mail worden niet in behandeling genomen. Het tussentijds opschorten van het lidmaatschap en/of de betaling is niet mogelijk. Na beëindiging van je lidmaatschap kan je de BigGym ledenpas retourneren in de BigGym vestiging.

WORDT EEN 1-, 2-JARIG ABONNEMENT STILZWIJGEND VERLENGD?

Na je contractperiode van 1 of 2 jaar kun je jouw lidmaatschap opzeggen met een opzegtermijn van een maand. Zeg je je lidmaatschap niet op, dan loopt je abonnement gewoon 4 wekelijks door. Je kunt natuurlijk ook een nieuw 1 of 2 jarig abonnement afsluiten.

WAT ZIJN DE TARIEVEN BIJ BIGGYM?

BigGym biedt Cardio & Fitness + Groepslessen aan tegen uiterst scherpe tarieven. Je kunt al bij ons sporten voor maar € 7,50 per 4 weken! Klik hier voor al onze tarieven. Ben je benieuwd wat wij allemaal bieden?

Kom eens langs in een van onze vestigingen en vraag vrijblijvend een proefles aan. Een proefles kost € 6,50.

REKENEN JULLIE INSCHRIJFGELD?

Inschrijven bij BigGym kost €5,- tenzij anders is vermeld.

Bekijk hier al onze actuele vacatures.

Powered by:

LID WORDEN
X