/// BIGTRANSFORMATION – ROOS JANSEN

maart 19, 2018

Roos Jansen is 22 jaar en komt uit Roosendaal. Ze sport nu ongeveer een jaar bij BigGym en vandaag is het tijd voor haar transformatie.

Back in the days

Vroeger was Roos liever bezig met voetbal, dan met fitness. Dit heeft zij 12 jaar gedaan. Toen zij 20 jaar was kreeg zij een zoontje. “Mijn lichaam was niet meer wat het was en ik wist dat dit niet vanzelf zou veranderen. Daarom heb ik de stap genomen om te gaan fitnessen.” Sinds een jaar is Roos fanatiek aan de slag gegaan bij BigGym Roosendaal en dat bevalt haar goed. “Het is er lekker ruim en eigenlijk precies wat ik zocht.”

Voornamelijk het Sixpack kwartier (dat Roos nooit oversloeg) vond zij erg fijn. “Ik voelde mij er goed bij en raakte altijd erg gemotiveerd om het steeds beter te doen. En daarbij zijn de medewerkers van BigGym erg vriendelijk!”

The journey is the reward

Momenteel traint Roos op maandagavond en woensdagochtend. Voorheen ging zij drie keer per week, maar omdat het nu wat lastiger is om oppas te vinden voor haar kleintje, kan dat helaas niet altijd. Als Roos gaat trainen doet zij dat eigenlijk altijd alleen. “Iemand die als voorbeeld dient voor mij op het gebied van fitness is Tammy Hembrow.” Tammy heeft namelijk ook na de geboorte van haar kindje haar gezonde levensstijl weer opgepakt en is daardoor flink afgevallen. Het is daarom niet vreemd dat Roos haar als inspiratie ziet.

Van cheat days is Roos trouwens niet vies. “Eerlijk gezegd heb ik die best vaak, maar verder let ik wel gewoon goed op mijn eten.” En dat is ook belangrijk, dat je na zo’n dag de draad meteen weer oppakt en gezond verder gaat! Tussen de ‘before’ en ‘after’ foto’s van Roos zit ongeveer 1,5 jaar tijd. Op de vraag of Roos nu tevreden is, antwoordt zij “Best wel. Ik ben nog niet helemaal waar ik wil zijn, maar ik ben toch wel al trots op wat ik bereikt heb.”

Excited for the future

Wat Roos dan nog wil bereiken? “Alleen de blokjes nog, haha.” Wat zij wel duidelijk gemerkt heeft, is dat zij door het sporten niet alleen fysieke verbeteringen heeft gemaakt, maar ook zeker mentaal vooruitgang boekt. “ik heb meer energie en dat merk ik vooral in de omgang met mijn zoontje.”

Haar favoriete fitness quote is “Stay motivated, no matter what”. Ze is namelijk van mening dat je er voor moet blijven gaan, ook al komt het resultaat niet direct. “En meedoen aan het Sixpack kwartier, want dat heeft mij ook erg goed geholpen!”

Wil jij ook met je fitness journey in de BigTransformation? Stuur ons dan een berichtje!

Related Post