BigTransformation – Bas Slot

april 16, 2018

Bas Slot is 19 jaar, komt uit Den Helder en sport bij BigGym. Twee jaar geleden begon zijn fitness journey en wat hij sindsdien heeft bereikt is heel knap!

Gamen was mijn leven

Fitness? Dat was niets voor mij. Ik dacht nergens anders aan dan gamen. Totdat één van mijn favoriete YouTuber en professioneel gamer zijn fitness transformatie liet zien in een vlog. Hij liet mij inzien dat er meer in het leven is dan gamen. Je hebt één leven om te leven, plezier te hebben en het er beste van te maken. Hierdoor ging ik mij steeds meer verdiepen in fitness.

Eerste keer sporten

De eerste keer dat ik ging sporten, had ik het gevoel dat iedereen naar mij keek. Ik was erg verlegen en schaamde me voor mijn lichaam. Wat een afgang… Ik ging naar huis en besloot om twee maanden lang thuis te trainen met eigen apparatuur. Na deze maanden had ik eindelijk het zelfvertrouwen gevonden om de verandering voor mezelf te maken en schreef mij in bij BigGym Den Helder.

Hoe fitness leuk blijft

BigGym Den Helder is een fijne sportschool. Er hangt een goede sfeer en er zijn genoeg diverse fitness apparatuur. Ook al sport ik 6 keer in de week, fitness blijft leuk. Je leert namelijk iedere dag iets nieuws, door de vrienden om mij heen en door de fitness instructeurs de je altijd op een vriendelijke en constructieve manier helpen.

Hard werken wordt beloond

Na twee jaar fitness, kan ik wel zeggen dat ik trots ben op mezelf! Mijn doel was om een atletische bouw te krijgen en met de tijd zie ik steeds meer definitie en groei. Het motiveert mij om te zien dat het harde werken wordt beloond. Dit doe ik niet alleen met 6 keer in de week fitness, maar ook met natuurlijke voeding. Ik geloof erin dat de combinatie fitness én gezonde voeding ervoor zorgt dat je groeit.

Uiteraard ben ik niet klaar en wil ik nog meer uit mezelf halen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Fitness helpt mij bijvoorbeeld om mijn emoties te uiten.

Bas: Streef altijd naar beter!

Ik wil iedereen meegeven om consistent te zijn met trainen. En streef ernaar om beter te zijn dan gisteren. De discipline die je opbouwt in de gym komt niet alleen terug in de sportschool maar ook op je werk, school en andere belangrijke aspecten in je leven.

Wil je Bas blijven volgen in zijn fitness journey, volg hem dan op Instagram!

Related Post